Dobavljač kvalitetnog sjemenskog krumpira BiH.

Sjemenarna je osnovana 1992. godine kao mala obiteljska tvrtka sa sjedištem u Širokom Brijegu. Dvije godine nakon osnivanja ulazi u suradnju sa Agricom iz Nizozemske kako bi proširila tržište sorti krumpira u BiH.

Danas Sjemenarna iza sebe ima tradiciju poslovanja dugu preko 30 godina te konkurentnost na tržištu BiH za svaku potražnju krumpira - od sorti za proizvodnju pomfrita do onih za preradu hrskavog krumpira, žute i crvene sorte, a svaka od njih je opsežno testirana u Bosni i Hercegovini i pokazala se uspješnom.

Ne samo da isporučuje visokokvalitetan sjemenski krumpir, Sjemenarna kroz Agro Podršku dijeli stručna znanja i savjetuje proizvođače tijekom poljoprivredne sezone. U suradnji sa poljoprivrednicima i svojim partnerima kontinuirano radi na povećanju održivog lanca vrijednosti krumpira u BiH.

Naše sorte krumpira Kontaktni detalji
Viber Slika 2023 08 11 10 20 47 540
Foto Martijn Dekkers

''Od 1994. godine surađujemo sa Sjemenarnom u Bosni i Hercegovini. Zajedno radimo na poboljšanju lanca vrijednosti krumpira kroz bolje sorte sa boljim prinosima i kvalitetom.''

DSC2204

O Agrico

Agrico je vodeća firma koja uvodi inovacije u uzgoj krumpira. Stvara, jača i održava sustav vrijednosti u proizvodnji krumpira koji obuhvaća sve faze – od istraživanja i razvoja, uzgoja, berbe, skladištenja, prodaje, logistike do prerade i potrošnje, vodeći računa o našem cilju – efikasnosti, kvalitetu i sigurnosti hrane.

Agrico je aktivan u više od 80 zemalja širom svijeta i isporučuje vrhunske sorte za lokalna tržišta i specifične uvjete proizvodnje. Razvija, proizvodi i prodaje visokokvalitetni sjemenski i merkantilni krumpir, konvencionalni i organski.

Sjemenarna je od službeni zastupnik firme Agrico i zajedno rade na razvoju sustava opskrbe krumpira u BiH donoseći inovativne sorte krumpira na tržište. Zbog godišnjih eksperimenata, mnoge sorte su pogodne za klimatske uvjete Bosne i Hercegovine i mnoge sorte krumpira su popularne kod potrošača i trgovaca u BiH.

Viber Slika 2023 08 11 10 20 20 192

Želite li više informacija o Sjemenarni?

Sjemenarna je vodeći distributer sjemenskog i sadnog materijala koji dugi niz godina zadovoljava potrebe proizvođača za visokokvalitetnim sjemenom i raznovrsnim sortama krumpira. Prateći trendove i zahvaljujući širokom asortimanu, uvijek imamo odgovarajuću ponudu za Vas. Kontaktirajte nas bez obaveze! Rado ćemo Vam pružiti dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu.

Agro Podrška

Sjemenarna