Snabdevač kvalitetnog semenskog krompira u Srbiji i Crnoj Gori

Arum Deč doo (ranije Arum doo) je osnovan 1993 godine sa sedištem u Beogradu, Srbija.

Sa kvalitetnim semenskim krompirom snabdeva tržište Srbije i Crnoj Gore.

Arum je ušao u partnerstvo sa kompanijom Agrico iz Holandije 1994 godine u cilju proširenja tržišta sorti krompira u Srbiji i Crnoj Gori.

Danas imamo raznovrsnu ponudu za svaki zahtev tržišta, od tržišta svežeg krompira za maloprodaju do pomfrita i tržišta krompira za preradu u čips, sorti sa žutom i crvenom pokožicom. Svaka sorta iz naše ponude je opsežno testirana u Srbiji i pokazala se uspešnom.

Arum Deč ne samo da isporučuje semenski krompir visokog kvaliteta, već obezbeđuje i prenos znanja i tehničku podršku tokom cele sezone. Radimo zajedno sa poljoprivrednicima i našim partnerima na povećanju lanca vrednosti održivosti krompira u Srbiji i Crnoj Gori.

Sorte krompira Kontakt
IMG 1340
Foto Martijn Dekkers

Od 1994 godine sarađujemo sa Arum Deč u Srbiji i Crnoj Gori. Pokušavamo zajedno da unapredimo lanac vrednosti krompira u obe zemlje. Na tržište uvodimo sorte krompira sa boljim prinosima i kvalitetom.

O Agriku

Agrico je vodeća kooperativa koja uvodi inovacije u gajenju krompira. Stvara, jača i održava sistem vrednosti u proizvodnji krompira koji obuhvata sve faze – od istraživanja i razvoja, proizvodnje, vađenja, skladištenja, prodaje, logistike do prerade i potrošnje, vodeći računa o našem cilju – efikasnosti, kvalitetu i bezbednosti hrane.

Agrico je prisutan u više od 80 zemalja širom sveta i isporučuje vrhunske sorte semenskog krompira za lokalna tržišta i specifične uslove gajenja. Razvijamo, proizvodimo i prodajemo visokokvalitetni semenski i konzumni krompir, kako konvencionalni tako i organski.

Arum je zvanični predstavnik kompanije Agrico od 1994 godine, i zajedno radimo na daljem razvoju sistema snabdevanja sa ’’jabukom iz zemlje’’ u Srbiji i Crnoj Gori. Zajedno na tržište donosimo nove održive i inovativne sorte krompira. Kroz godišnje oglede, mnoge sorte su pogodne za klimatske uslove Srbije/Crne Gore, a mnoge sorte krompira su popularne kod potrošača i trgovaca u Srbiji/Crnoj Gori.

 

20230712 130631

Želite li više informacija o Arum Deč?

Arum Deč je specijalizovana kompanija za proizvodnju krompira koja godišnje snabdeva proizvođače krompira visokokvalitetnim semenskim krompirom. Zahvaljujući našem širokom asortimanu, uvek imamo pravu raznolikost koju tražite. Da li biste želeli da saznate više o mogućnostima ili vas zanima šta Arum Deč može da učini za vas?

Slobodno nas kontaktirajte!

Živko Bugarčić

Arum Deč